00.06


Jag är övertrött, ligger och skrattar åt denna bilden och tänker på anna!
Dagen har gått relativt fort, jag har luggit hemma med dunkande huvudvärk och tittat på lost. Nötade igenom en halv säsong så nu är jag på säsong två och halv tittar lite gran eftersom jag redan sett allt, har prommenerat lite med thyra också sen så ahr jag inte gjort mycket mer.

17.09








13.59


känner att det är dax att börja blogga igen, jag ahr faktiskt saknat det endel men ahr inte orkat.. Iallafall så har det hänt endel sedan sist, christoffer har flyttat till östersund vilket känns både bra och dåligt. Bra för att han får göra det han vill och dåligt eftersom han hamnade 55 mil ifrån mig och att det tar 8 timmar att åka bil dit och ännu längre med tåg.
Har även spenderat lite tid hos min jobbcoash som ska försöka hitta något jobb till mig, han försöker iförsta hand att hitta någont jobb med djur eftersom jag älskar djur, annars skulle han kolla runt på lite olika hotell och resturanger.

Har även varit hos tandis och fått reda på att jag ska få bettskena att ha på natten eftersom jag biter ihop så hårt på natten när jag sover det är även det som är anledningen till att jag haft så himla ont i käken när jag gapar, biter ihop och gäspar m.m. så det ska bli skönt att bli av med den smärtan. När jag var hos tandis och skulle göra bettskene avtryck så fick jag somvanligt lustgas samma dos som jag fick när jag var där sist men det hjälpte inte riktigt, Första avtrycket gick jätte bra men när vi skulle ta avtryck på de över tänderna så spydde jag. Ni som känner mig vet att jag inte klara av när någon pillar mig i munnen eller att ha saker i munnen t.o.m. att borsta tänderna kan vara jobbit ibland. Iallafall så spydde jag rätt ut på mig själv och och lite på läkaren, fy fan va vidrigt det var. ska aldrig gå till tandläkaren igen kännde jag men jag måste ju dit igen till veckan och se om skenan passar.

då dagarna har jag mesta dels varit med min syster och hennes lille oscar, dom är helt underbara! I lördags spenderade jag dagen med anna och åt på kebabhouse med henne och maja innan vi begav oss vidre hem till anna för att förfesta, hade jävligt kul och jag kände att jag verkligen behövde den kvällen, att bara släppa loss. Runt tolv slaget begav vi os in till staden och score där vi var till ca halv två sedan kom pappa och körde hem mig.

Med min nya lilla älskling thyra går det sådär, min minsting kisse vill inte acceptera thyra så hon är fortfarande rädd för henne och de vill inte riktigt gå ihop men det löser sig nog bara de får nog med tid till varanadra. Men funkare det inte så är jag tvungen att lämna tillbaka thyra och det vill jag inte men de kan bli så om Nellie inte anpassar sig och thyra inte lugnar ner sig runt nellie.

13.38


Jag har fixat en ny design, en blå denna gången, jag börjar nämligt tröttna på allt rosa haha ;D