14.50


och då var det sista dagen på 2011, jag har blandade känslor för detta år som gått och roliga saker som student samt turkiet-resan har hänt men också tråkiga saker. Jag gick in i väggen detta år vilket var bland det jobbigaste men jag har tagit mig upp igen och känner att jag är på rättväg igen, jag mår bra igen! Jag kommer göra 2012 till ett så mycket bättre år! Jag hoppas på att få den där lägenheten jag vill ha på rud vilket jag behöver, jag ska äntligen börja plugga på universitetet till förskolelärare och jag ska ge mig fan på att bli helt återställd. Jag kanske har alldeles för stora förväntningar på 2012 men jag kommer jobba så hårt för att göra det ett bra år för jag behöver det. Det nya året kommer iallafall börja bra, jag åker med C upp till östersund och stannar där i ca två veckor, ska bli hur kul som helst! Åker hem den 17 januari och när jag kommer hem så har min sjukskrivning gått ut och jag ska börja söka jobb igen, det känns konstigt men jag är redo för det!



23.48


22.55


22.53


Efter att ha firat jul 4 dagar i rad så är det äntligen slut på julen, inte för att jag längtat efter att den ska ta slut men ändå. Fick b.la. Världens mysigaste teddy filt, pengar, kläder, presentkort m.m.

Nu ligger jag i sängen och kollar på första säsongen av desperate housewives, har nötat tio avsnitt idag och mer blir det väll. Ska upp och jobba lite i morgon, ska inte bli kul men jag måste och den tredje-fjärde åker jag till Östersund med älsklingen så jag behöver pengarna för att shoppa lite där uppe!

09.35


sitter hemma hos mamma och pappa.
har sovit fyra timmar inatt så jag är inte värst pigg men det är ju trots allt jul.
ska se prinsessan och grodan på canal + och försöka sova lite i soffan nu.
känner på mig att denna dagen kommer bli bra :)

♥ god jul allihopa ♥

16.11


Tema på nästa tatuering :)

22.18


23.07


lyssnar på "you learn" och tänker.
har jag gjort rätt val i livet?
nej det har jag inte.
jag har gjort alldeles för många misstag.
men de har lett mig dit jag är idag.
det är så mycket jag ångrar.
men de är för sent nu, jag kan inte ändra det som hänt.
jag kom på mig själv med att tänka på hur mycket jag älskar livet.
jag måste komma ihåg det.
jag måste stoppa impulser för jag vet vad jag vill egentligen.
jag ska lära mig, jag jobbar på det.
men det kommer ta tid...

18.17


15.25


15.23


wiona forever

16.15


Känner att jag lever, dagarna fylls med skratt och värme. Imorgon ska den sista julklappen inhandlas samt kungsgran som ska kläs, till lördagen ska jag spendera tid med min underbara Anna god mat skall lagas och för första gången blir det jag som lagar den haha. Jag kommer ihåg när jag i sjunde klass ringde Anna och frågade hur man kokade potatis, man kan ju säga att jg utvecklats lite. Tänkte göra indornesisk kyckling gryta om det godkänns av fru Anna <3

18.46


Nu är han snart här, max 10 minuter typ och som jag längtat efter honom.
Jag vill bara ta honom i mina armar och krama ihjäl honom, jag älskar dig chistoffer ♥

14.52


Införskaffat nytt smink från nouba och IDUN samt nytt schampo från wen, ska åka och hämta två paket lite senare när jag orkar. Paketen är från boozt.com och innehåller lite fest toppar och julklapp till bästa vän Anna.

 

11.27


idag kommer min älskade hem och jag längtar ihjäl mig efter att få träffa honom, allt jag vill är att ta tag i honom och känna att han finns på rikitgt, att han är där och att han inte bara finns i mitt huvud. Kvällen kommer att fyllas med mys, film och god mat, han är inte hemma förens vid 18-19 ikväll men jag längtar ihjäl mig. Vi har gått igenom en svår period men äntligen börjar jag se ljuset, det har varit extremt svårt att ha honom så långt ifrån mig och det har påverkat mig enormt mycket men jag vet nu att jag vill inget annat än att ha honom, han är allt. Det krävdes mycket för att få mig förstå det.

16.53


16.47


16,23


det här året har varit sjukt, jag har gått igenom så enormt mycket och växt som människa men samtidigt fått gå igenom mycket skit för att ta mig dit jag är är idag. Efter skolan gick jag in i väggen, blev sjukskriven och fick spendera mycket tid på att försöka laga mig själv och jag är fortfaranade inte hel. Det tär fortfarande på mig och jag är fortfaranade sjukskriven och jag börjar undra om det det var värt det att klara skolan för att må såhär...