21.03


21.00


efter lite mer än en timmes promenad är både jag och hund slitna så nu blir det film och mys i soffan. Hon är lite gnällig nu när det är första gången hos oss så jag är beredd på en ganska sömnlös natt med mycket gnällande från Thyra. Men det ordnar sig, hon vänjer sig men det kommer kanske vara några jobbiga nätter men hon verkar vara väldigt glad i både mig och C så det känns bra. Just nu ligger katterna bara i katträdet och blänger på Thyra som bara den men det kommer funka det med, det är ju trots allt bara första kvällen.


19.01


dagarna går och jag gör inget speciellt, det bara rullar på som vanligt. Om två veckor flyttar christoffer och jag behöver väll inte ens förklara vad jag känner, tror att ni förstår hur det känns och kommer kännas men jag kommer inte bli ensam för idag var jag och mamma och hämtade en ny familjemedlem! En liten 6 månaders portis vid namn Thyra, just nu ligger hon brevid med med huvudet på min axel och tittar pånär jag skriver!
Katterna har inte vågat hälsa på henne än, nova ligger högst upp i katträdet och nellie ligger under sängen men jag trordet ska gå bra, bara de vänjer sig vid varandra eftersom båda katterna är uppvuxna med hund hos deraas uppfödare.